Vedonlyönti netissä

Vedonlyönti on täydellinen pari pokerin pelaamiselle, sillä molemmissa ajatellaan täsmälleen samalla tavalla.

Pokerissa pelaaja arvioi paljonko mahdollisesti jaossa voittaa ja laskee, kannattaako tässä tilanteessa sijoittaa rahaa peliin vai pitääkö kipata.

Vedonlyönnissä lasketaan pohditaan voittotodennäköisyyttä ja verrataan sitä kertoimeen: jos kerroin on tarpeeksi suuri, kannattaa pelata.

Nämä kaksi asiaa ovat käytännössä identtiset, mitä nyt pokerissa voi harvoin olla varma siitä paljonko tietyssä tilanteessa voittaisi. Vedonlyönnissä kertoimet ovat kiinteät, joten mahdollinen voitto on etukäteen selvä.

Vedonlyönnistä tekee pokerin tapaan houkuttelevaa se, että voitot ovat verovapaat.

Veikkaaminen on Suomen lain mukaan arpajaispeli (kuten on pokerikin) ja EU-maista voitetuista arpajaisvoitoista ei veroa makseta. Kun pelaa EU-alueella sijaitsevissa peliyhtiöissä, niin voitoista ei mene veroa.

Tarjontaakin riittää. Euroopassa toimii satoja peliyhtiöitä, joilta kaikilta löytyy Veikkausta paremmat kertoimet. Tosissaan nettivedonlyöntiä harrastavalle (tai ammatikseen pelaavalle) netissä onkin tarjolla todella rahaisat apajat.

Tässä joitain linkkejä, joista voi lähteä liikkeelle:

  • Veikkaus – Se suomalainen peliyhtiö. Todella pienet kertoimet, mutta tappiot sentään menevät hyväntekeväisyyteen.
  • Vedonlyönti-infoa – Tietoa siitä miten eri pelit toimivat yms.
  • Kertoimet.com – Ertyisesti nettovedonlyönnistä ja netin erikoisista vedonlyöntipeleistä tietoa.
  • Veikkaus foorumi – Täältä voi koittaa hakea vinkkejä vedonlyöntiin.
  • Vertaile kertoimia – Oddsportalissa voit vertailla kertoimia eri peliyhtiöiden tarjonnasta.

Vinkki

Vedonlyönnissä kannattaa muistaa myös se, netti on mahdollistanut live-vedonlyönnin, joka on monelle tarkkasilmäiselle pelaajalle parempi kohde kuin perinteinen vedonlyönti.

Live-vedonlyönnissä pelataan kohdetta, joka on kesken. Siis vaikkapa jääkiekko-ottelua kesken pelin.

Live-vedonlyönnin kertoimet eri tilanteisiin on laskettu ennen ottelun alkua.

Sitä mukaa kun ottelu etenee, tietokone automaattisesti päivittää tarjolle kertoimet sen mukaan, mitä ottelussa on tapahtunut (paljonko aikaa on jäljellä, onko joku tehnyt maalin, jne).

Tämän ansiosta eri tilanteissa saattaa päästä poimimaan selkeitä ylikertoimia: etukäteen lasketut kertoimet eivät esimerkiksi osaa huomioida tilanteita, joissa maali niin sanotusti roikkuu ilmassa. Jos etukäteen epätodennäköisenä pidetty maali näyttää pelitapahtumien valossa todennäköiseltä, sille saa todennäköisesti selvän ylikertoimen.

Live-vedonlyönnistä löytyy lisätietoa yllä mainituilta sivuilta, erityisesti www.kertoimet.com:sta.

Live-veikkaamisesta löytyy lisää yllä mainituista linkeistä.