Pokerihuone

Pokerihuone

Pokerihuone.com päivitti vuoden 2012 lopussa ilmettään, tehosti toimintaansa, vaihtoi verkkoa ja paransi bonuksiaan. Valitettavasti siinä rytäkässä meni myös sökö. Suomalaiset tykkäävät sököstä, mutta vielä enemmän aktiivisesta pokerista, joten kun pelit piristyivät ei voi mennä haukkumaan Pokerihuoneen ratkaisua.

Pokerihuone.com:n pelilisenssi on edelleen ETA-maa Maltalla, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki voittosi ovat verovapaita. Voit siis pitää pokerivoittosi kokonaan itselläsi ilman pelkoa verokarhusta. Pokerihuoneen uudistus toi myös satojen tuhansien eurojen Bad Beat Jackpotin ja 1000 € bonusen.

Kokonaisarvosana: 8

Pelaa Pokerihuoneella

Ohjelmisto

Pokerihuoneen käytössä oleva Microgaming-pokeriohjelmisto on varsin laadukasta tavaraa. Sekä pokerihuoneen aula että pokeripöydät ovat erittäin selkeitä ja ohjelmiston käyttäminen on loogista. Mitään graafisia hienouksia ei viljellä, vaan koko ulkoasu tähtää enemmän sujuvaan käytettävyyteen kuin silmäkarkkiin. Pelaamisen vauhtiin pääseekiin nopeasti ja eri toiminnot oppii kerralla.

Kun loggaat sisään, ovat pelitiliisi liittyvät tiedot -kuten talletukset ja bonukset- helposti käytettävissä softan yläalidassa. Eri pelimuodot ovat valikossa selkeästi ryhmiteltynä. Löydät Hold’em-pelit, Omahat, Blaze-pokerin ja muut pokerimuodot omilta välilehdiltään. Viimeisenä listalla on Microgamingin erikoisuus, yksityispöydät, joita käyttäjät voivat itse luoda.

Kaiken kaikkiaan pokerin pelaaminen tällä ohjelmistolla sujuu mainiosti.

Arvosana: 8

Stud-tarjonta

Netissä on paljon pokerihuoneita, mutta vain harvasta niistä löytyy Sökö. Valitettavasti Pokerihuonekaan ei enää kuulu näihin. Sökön sukulaisia Stud-pelejä sen sijaan löytyy Pokerihuoneelta hyvin. Tarjolla on niin viiden kuin seitsemän kortinkin studeja. Sekä 7 card Stud että 5 card Stud ovat tosin harmittavan hiljaisia päiväsaikaan. Iltaisin peliseuraa löytää paremmin, kuten muillakin pokerisaiteilla.

Ylivoimaisesti suosituin pelimuoto Pokerihuoneella on texas hold’em eri muodoissaan. Siitä on tarjolla erityisen houkuttelevia anonymous-pöytiä, joissa voit pelata ilman nimimerkkiä. Varsinkin softaan tutustuessa kannattaa pelata nimettömänä.

Arvosana: 6

Ensitalletusbonus

Pokerihuoneen ensitalletusbonus on huippuluokkaa 200 % bonus aina 1000 € asti. Tämä tarkoittaa sitä, että tallettaessasi ensimmäisellä kerralla 500 € tai enemmän, saat täyden 1000 euron bonuksen. Sinulla on 60 päivää aikaa suorittaa tätä bonusta. Bonus vapautuu osissa keräämällä pokeripisteitä pelaamistasi käteispeleistä ja turnauksista.

Pokerihuoneen bonukset keräytyvät siten, että viittä rakettamaasi euroa kohden saat vapautettua yhden bonuseuron. Sinun ei tarvitse suorittaa bonusta kokonaan kerralla, vaan se vapautuu kymmenessä yhtä suuressa osassa. Eli jos otit koko tonnin bonuksen, saat sen satasen osissa.

Saat bonuksen näin:

  • mene pokerihuoneelle linkeistämme
  • rekisteröi pelitili
  • talleta pokeritilille
  • et tarvitse bonuskoodia
  • pelaa ahkerasti ja kerää pelaajapisteitä

Arvosana: 9,5

Asiakaspalvelu ja rahansiirrot

Pokerihuoneen sivusto, peliohjelmisto ja asiakaspalvelu ovat suomenkielisiä. Pokerihuone.com:iin rahan tallettaminen käy erittäin helposti. Vaihtoehtoina sinulle ovat esimerkiksi kaikkien suurten suomalaisten verkkopankkien pankkisiirrot ja korttitalletukset. Lisäksi pokeriharrastajien suosimat nettilompakot eli Neteller ja Moneybookers ovat käytettävissäsi.

Arvosana: 9

Yhteenveto

Pokerihuone.com on laadukas, suomalainen pelisivusto, jonka arvoa nostavat suomenkielinen asiakaspalvelu, erittäin helpot ja luotettavat rahansiirrot ja toimivat pelit. Sökö puuttuminen on tietenkin iso vika, mutta muuten pokerisaitiksi Pokerihuone on varteenotettava vaihtoehto.

Pelaa Pokerihuoneella