Poker Stars

Poker Stars on maailman suurin pokerihuone. Astuitpa PokerStarsiin milloin tahansa, pöydissä on vähintään kymmeniä tuhansia oikean rahan pelaajia. Parhaimmillaan pelaamassa voi olla jopa satatuhatta pelaajaa, mikä heijastaa hyvin nettipokerin asemaa suosittuna ajanvietteenä ympäri maailman.

Poker Stars on kohonnut pokerin jättiläiseksi tarjoamalla huippuluokan ohjelmiston, mehukkaat pelit ja käytettävyydeltään huipputasoisen ohjelmiston. Myös sen asiakaspalvelua arvostetaan laajalti. Stud-pelaajillakaan ei ole valittamista: studin tarjonta on erittäin laajaa ja vastustajia riittää kaikilla panostasoilla.

Poker Starsin kokonaisarvosana: 9

Pelaa PokerStarsissa

Ohjelmisto

Poker Starsilla on oma pokeriohjelmistonsa, jolla pelaaminen onnistuu hyvin. Softa on saatavilla suomenkielisenä, joten kielitaidonpuute ei ole este Stud-peleille PokerStars–pokerihuoneessa.

Pöytiin jonottaminen, varsinainen pelaaminen sekä rahansiirrot luistavat vaivattomasti.

Käyttöliittymä ei ulkonäkönsä puolesta ole netin kaunein, mutta sen käytettävyys on erinomainen. Esimerkiksi monen pöydän yhtäaikainen pelaaminen onnistuu kuin vettä vain. Pelivaluuttana Poker Stars käyttää dollaria samaan tapaan kuin moni muukin netin pokerihuone, tosin viime aikoina se on lisännyt myös euro-pöytiä valikoimiinsa.

Arvosana: 9-

Stud-tarjonta

Suomalaista Sököä Poker Stars ei valitettavasti tarjoa mutta stud-pelien ykkönen eli 7 Card Stud eri pokerisivuista parhaimmillaan juuri Poker Starsissa.

Pienillä panoksilla pelattavaan Seveniin löydät vastusta käytännössä mihin kellonaikaan tahansa ja multittaminen, eli monen pöydän yhtäaikaisen pelaaminen onnistuu sekin. Poker Stars tarjoaa myös parhaan paikan pelata isojen panosten 7 Card Studia: koska pelaajia on kaiken kaikkiaan niin paljon, on joku aina valmiina kelpo haasteeseen isoillakin panoksilla. Myös Stud High / Low -peleihin löytyy vastustajia.

Poker Starsin stud-peleissä turnaukset ovat mielenkiintoinen vaihtoehto, sillä vastustajat ovat yleensä turnauksissa erittäin heikkotasoisia, joten hieman heikommillakin taidoilla on hyvät mahdollisuudet pärjätä. Poker Stars pyörittää sekä yhden pöydän että monen pöydän Stud-turnauksia mukavasti, vaikka Stud-pelit eivät ihan se kaikkein suosituin turnauspelimuoto olekaan.

PokerStarsin pelaajien tasoa pidetään yleisesti korkeana. Texas Holdemissa se onkin sitä, mutta kaiken kaikkiaan eri Stud-peleissä vastustajien taidot eivät päätä huimaa.

Arvosana: 9

Ensitalletusbonus

Stud-pelaajana sinun on hyvä tietää, että Poker Stars tarjoaa ensitalletuksesi yhteydessä 100% bonusta aina 600$ asti. Tehdessäsi ensimmäistä talletusta, sinun täytyy kirjoittaa bonuskoodi Stars600 sille varattuun kenttään.

Bonus toimii siten, että erilliselle bonus-tilillesi siirtyy talletussummasi verran rahaa. Kun pelaat pokeria oikean rahan pöydissä, saat pelatuista käsistä FPP-pokeripisteitä. Kun olet kerännyt viisinkertaisen määrän bonusdollariesi määrän pokeripisteitä, siirtyvät bonusrahat bonus-tililtäsi oikean rahan tilillesi. Vapautuneita bonusrahoja voit käyttää pokerin pelaamiseen tai kotiuttaa normaalina rahana.

Esimerkki: Talletat 100$ Poker Stars –pokerihuoneeseen käyttäen bonuskoodia Stars600. Tekemäsi 100$ talletus oikeuttaa sinut 100$ bonukseen (bonusta jäi 500$ käyttämättä, joten voit lunastaa lisäbonuksia jatkotalletuksilla).

Tämän jälkeen pelaat 7 Card Stud –pokeria (tai mitä tahansa muuta pokeripeliä) ja kun olet saavuttanut 300 FPP-pokeripistettä, vapautuu 100$ bonus käyttöösi. Jos olet onnistunut pelaamalla kasvattamaan ensitalletuksesi 100 dollarista vaikkapa 120 dollariin, hypähtää pelikassasi saman tien summaan 220$ ohittaessasi 300 FPP:n rajapyykin.

Poker Stars –pokerihuoneen bonus on helppo suorittaa erityisesti Stud-peleissä. PokerStars palkitsee pisteillä pelaajia, jotka laittoivat jaossa rahaa likoon. Studissa käytetään anteja, eli omaa rahaa on potissa joka jaossa, minkä ansiosta pisteitä tulee huomattavasti paremmin kuin vaikka Holdemia pelaamalla.

Arvosana: 8½

Asiakaspalvelu ja rahansiirrot

Poker Stasrin asiakaspalvelu on saanut kiitosta pelaajilta, joskin tuki on saatavilla vain englanninkielellä. Hyvä uutinen on, että asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin nopeasti (=yleensä alle tunnissa). Asiakaspalvelun kanssa joutuu tekemisiin harvoin, pokeriohjelmisto on hyvin automatisoitu ja bugiton.

Poker Starsin rahansiirrot ovat helppoja. Se onkin osasyy siihen, että se on kasvanut maailman suurimmaksi pokerihuoneeksi. Talletusvaihtoehtoina käyvät monenlaiset pankki- ja luottokortit. Myös ihan tavallinen suomalainen tilisiirto omassa nettipankissa toimii.

Pokerinpelaajien suosimista nettilompakoista ovat käytössä esimerkiksi suositut Moneybookers ja Neteller. Halutessasi voit siirtää tai vastaanottaa rahoja ystäviesi pelitileiltä erillisen Transfer-ominaisuuden avulla.

Arvosana: 9+

Yhteenveto

Maailman suurimman pokerihuoneen pelivalikoimasta löytyy sellaiset stud-valikoimat, että oksat pois. Kun kaikki muukin on hoidettu hyvin ja erityisesti stud-turnauksissa vastustajat ovat heiveröisiä, ei Poker Starsissa ole valittamista.

Pelaa PokerStarsissa