Lataa Sökö

Haluatko pelata sököä netissä? Se on helppoa: lataa sökö ja ala pelata. Pokerin lataaminen onnistuu näin:

  1. 1. Avaa Pokerihuone.com tästä linkistä
  2. Uuteen ikkunaan avautuu rekisteröitymissivu. Rekisteröidy ohjeiden mukaan.
  3. Rekisteröitymisen jälkeen lataa ohjelmisto Pokerihuoneen “Lataa ohjelmisto” -linkistä
  4. Pidä huolta, että ohjelmistoa asentaessa annat sille mahdollisesta palomuuristasi oikeuden ottaa ja vastaanottaa yhteyksiä netistä.
  5. Kun ohjelma on asennettu, voit alkaa pelata!

Pokerin lataaminen ja asentaminen

Nettipokeria pelataan aina tietokoneelle asennetuilla ohjelmilla, nettiselaimessa toimivat pokerit ovat ominaisuuksiltaan rajoittuneita ja toimivat muutenkin aika heikosti. Pokerin lataamiselle on omistettu kokonaisia nettisivuja, mutta se on turhaa, sillä kyse ei ole mistään monimutkaisesta hommasta.

Pokeriohjelman asentaminen ja lataaminen on nopeaa ja helppoa. Ohjelmat vievät vain muutaman megan tilaa, joten lataaminen käy kiinteällä nettiliittymällä (ADSL, kaapeli tai nopea mobiililiittymä) hetkessä. Pokerit ovat nykyään suomenkielisiä, joten lataamisen jälkeinen asennus sujuu ongelmitta, kun koko matkan saa ohjeita suomeksi.

Ohjelmissa ei tule mukana haittaohjelmia, viruksia tai mitään muutakaan. Pokeriohjelmilla on satoja tuhansia, suosituimmilla jopa miljoonia käyttäjiä, joten nettipokerin peliohjelmien valmistajat ovat erittäin tarkkoja siitä, että kaikki sujuu turvallisesti ja ongelmitta.

Pelaaminen on napin painelua hiirellä, joten sekään ei ole hankalaa. Usein pelaajat aukaisevat monta pelipöytää kerralla. Mitä enemmän pöytiä, sitä enemmän tehoja täytyy koneessa olla, mutta 1-4 pöytää toimii kerralla millä tahansa nykyaikaisella tietokoneella, jossa on riittävän nopea nettiliittymä (mielellään vähintään 1mb/s).

Jos pokeriin joskus kyllästyy, ohjelmat poistetaan samalla tavalla kuin muutkin Windows-ohjelmat: menemällä Ohjauspaneelin kohtaan Ohjelmat ja valitsemalla poistettavan ohjelman.

Samalle tietokoneelle voi asentaa määrättömästi pokeriohjelmia eri pokerisivuilta, mutta käynnissä voi olla vain yksi kappale ohjelmia kultakin pelivalmistajalta. Tämä estää sen, että sama pelaaja pelaisi kahden eri ohjelman kautta samassa pöydässä.