Internet Sökö

Sökössä ja sökössä on eroja. On aivan eri asia pelata sököä internetissä kuin live-pelissä. Tässä kolme keskeistä eroa, jotka tulet huomaamaan nettipokerin ja tavallisen pokerin välillä.

1. Nettipeli on aggressiivisempaa
Pelaajat korottavat internetissä huomattavasti rennommin kuin tosielämässä. Ilmeisesti rahojen heittäminen pottiin on helpompaa, kun sitä ei tarvitse tehdä fyysisesti.

2. Netissä ei tarvitse hävetä
Netissä vastapelaajaa ei tarvitse katsoa silmiin typerän siirron jälkeen. Tämän takia nettipelit ovat pullollaan kaikenlaisia kummallisia pelisiirtoja, esimerkiksi täysin järjettömän oloiset bluffit eivät ole mitään harvinaisuuksia.

3. Netissä pelitempo on nopeampi
Netissä pelataan jopa kymmenisen jakoa samassa ajassa, kun livepelissä pelataan yksi jako. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että vastustajien pelityyli tulee netissä nopeasti tutuksi. Kannattaakin ehdottomasti seurata mitä vastustajat oikein milloinkin tekevät, sillä esim. heikon (helposti luovuttavan) pelaajan tunnistaminen ja tätä vastaan bluffaaminen on kuin lupa painaa rahaa!

Erojen vastapainoksi on huomattava, että yksi asia yhdistää internet sökön ja normaalin elämän sökön:

Päissään olevat vastustajat ovat parhaita vastustajia
Sököä pelataan perinteisesti enemmän tai vähemmän tukevassa humalassa. Ja kuten tunnettua, mitä enemmän tiukka on vastustajalle maistunut, sitä mukavampi häntä vastaan on pelata. Tämä on totta myös nettipeleissä: jos pelaat perjantai- ja lauantai-iltaisin, törmäät varmasti päissään oleviin vastustajiin. Tunnista heidät ja ota rahat kotiin.