Full Tilt Poker

Full Tilt on maailman toiseksi suurin pokerihuone. Sen pokeriin tarkoitettu ohjelmisto on maailman paras, minkä ansiosta maailman kovimmat nettipokerin pelaajat kisaavat kaikkein yleisimmin juuri tässä pokerihuoneessa.

Voit käydä vapaasti katsomassa ja kommentoimassa ”isojen poikien” kamppailua ilman, että sinun itsesi täytyy ottaa osaa peleihin. Full Tilt –pokerihuoneen isoimmat panostasot keräävätkin usein nk. treilaajia, jotka haluavat katsella pokerimaailman huippujen yhteenottoja.

Isojen poikien miljoonapelien seuraamisen lisäksi Full Tilt on muutenkin erinomainen pelisivusto: pelaajia on niin paljon, että stud-peleihin riittää peliseuraa erinomaisesti. Ja mikä parasta, vastustajien taidot eivät todellakaan ole (stud-peleissä) mitään huippuluokkaa.

Full Tilt Pokerin kokonaisarvosana: 9+

Pelaa Full Tilt Pokerissa

Ohjelmisto

Full tilt on onnistunut siinä asiassa, mikä monelta muulta pokerialustalta on pahan kerran hukassa: käytettävyydeltään erinomainen sovellus on saatu yhdistettyä huipputason grafiikoihin. Ohjelmistoa olikin alun perin kehittämässä joukko pokerin ammattilaisia ja tämä näkyykin softan laadussa vielä tänäkin päivänä. Pelivaluuttana Full Tilt käyttää dollaria, niin kuin suuri osa muistakin netin pokerihuoneista. Lisäksi saat Full Tilt -sovelluksen suomenkielisenä, joten englanninkielen taito ei ole edellytys pokerin pelaamiselle.

Softan pelipöytien valinta, niihin jonottaminen ja niissä pelaaminen on tehty äärimmäisen selkeäksi pitäen huolen siitä, että nautinnollinen pokerisessio ei ainakaan jää sovelluksesta kiinni. Lisäksi Full Tilt mahdollistaa kaikkein eniten persoonallisia asetuksia, joiden avulla voit säätää ohjelmiston mahdollisimman hyvin omaan pelityyliisi soveltuvaksi.

Myös ohjelmiston ulkonäkö hivelee silmiä kauneine avatar-hahmoineen ja pokeripöytineen. Hauskana yksityiskohtana pokeriammattilaiset käyttävät avatareinaan Full Tiltin graafikoiden tekemiä hahmoja ja voitkin löytää esimerkiksi suomalaisen Patrick Antoniuksen pelaamasta omalla hahmollaan isojen panostasojen peleistä.

Arvosana: 10-

Stud-tarjonta

Stud-peleistä suomalainen Sökö ei valitettavasti ole saatavilla Full Tilt –pokerihuoneessa mutta onneksi suosituin Stud-pelimuoto eli 7 Card Stud kerää pelaajia runsain määrin.

Full Tiltillä pienimmissä Stud-panostasoissa on pelaajia paljon ja keskitason panoksilla pelataan myös ahkerasti. Suurimmilla panoksilla saatat joutua odottamaan alkavia pöytiä varsinkin, jos et ole shorthanded eli vajaan pöydän pelien ystävä.

Jos isoilla panoksilla pelattava Stud on sinulle ehdoton edellytys, suosittelemme tekemään tilin sekä Full Tilt että Poker Stars pokerihuoneeseen, jolloin voit odottaa alkavia pelejä kummassakin näissä pokerihuoneissa yhtäaikaisesti.

Arvosana: 8+

Ensitalletusbonus

Full Tilt –pokerihuoneen ensitalletusbonus on kooltaan iso 100$ bonus aina 600$ asti. Ensitalletus bonus (nk. sign-up-bonus) on pokerihuoneen tapa palkita pokerihuoneen uusia jäseniä ja samalla mahdollistaa pokeripelien kokeilun erittäin pienellä riskillä.

Kun teet ensimmäisen talletuksen saat saman verran bonusrahaa (max. 600$) erillisille bonus-tilillesi. Tämä bonus vapautuu oikean rajan tilillesi pienissä paloissa sitä mukaa, kun keräät Full Tiltin pokeripisteitä.

Pisteet kertyvät sitä mukaa, minkä kokoisisissa panostasoissa pelaat: mitä isommat panokset, sen nopeammin bonus kertyy. Koska bonus vapautuu osissa, soveltuu tämä ensitalletusbonus myös vasta-alkajille varmistaen, että saat ainakin osan siitä suoritettua.

Esimerkki: Teet ensimmäisen talletuksen 100$ Full Tilt –pokerihuoneeseen. Ensitalletuksesi oikeuttaa sinut 100$ bonuksen. Tämän jälkeen pelaat pokeria (esim. 7 Card Stud) oikean rahan pöydissä keräten samalla Full Tiltin pokeripisteitä.

Bonus vapautuu pienissä paloissa niin kauan kunnes olet suorittanut bonuksen kokonaan. Bonuksen lopuessa voi olla vaikkapa sellainen tilanne, jossa olet voittanut 40$ pokerista ja tämän lisäksi suorittanut 100$ bonusta. Yhteensä sadan dollarin bonuksesi on siis noussut summasta 100$ summaan 240$.

Arvosana: 8½

Asiakaspalvelu ja rahansiirrot

Full Tiltin asiakaspalvelu ei ihan ole ollut netin parhaimmistoa, vaikka tuki onkin pikku hiljaa parantunut. Kaikkiin kysymyksiin ja ongelmiin kuitenkin vastataan asiantuntevasti, vaikka toisinaan tämä vaatiikin kärsivällistä odottamista. Full Tiltin asiakaspalvelu on saatavilla toistaiseksi vain englanninkielisenä.

Tärkeimmät asiat, eli turvalliset ja nopeat rahansiirrot ovat Full Tilt –pokerihuoneessa huippuluokkaa. Voit käyttää esimerkiksi kortti- tai tilisiirtotalletuksia.

Myös pokerinpelaajien usein suosimat nettilompakot kuten Menybookers ja Neteller, ovat hyvin tuettuja. Esimerkiksi saat Full Tiltistä kotiuttamasi rahat heti Neteller-tilillesi, mikä on hämmästyttävän nopeaa palvelua verrattuna moneen muuhun netin pokerihuoneeseen.

Arvosana: 9

Yhteenveto

Jos Sökön löytyminen ei ole välttämätön ehto pokerihuonetta valittaessa, Full Tilt Poker on ehdottomasti netin parhaimmistoa.

Pelaa Full Tilt Pokerissa