Seven Card Stud For Advanced Players

Jos haluat oppia pelaamaan Seven Card Stud -pokeria, niin silloin sinun tulisi ehdottomasti hankkia pelin raamattu, eli David Sklaskyn ja Mason Malmuthin kirjoittama mestariteos “Seven Card Stud For Advanced Players”.

Seven Card Stud -pokeriin ei ole liiemmin hyvää kirjallisuutta saatavilla, koska se ei ole korttipeleistä aivan helpoimmasta päästä. Siksi täytyykin nostaa hattua Sklanskyn ja Malmuthin tapaan tehdä tästä haastavasta Sökön sukuisesta korttipelistä niin helppo ja ymmärrettävä jopa aivan uusillekin pelaajille.

Mitä opit tästä kirjasta?

Kirjassa opetetaan seikkaperäisesti joka panostuskierrokselle ja pelitilanteisiin vedenpitävät taktiikat, joiden avulla luovit hankalistakin tilanteista voittajana.

Opit esimerkiksi, minkälaisissa tilanteissa sinun kannattaa luovuttaa saman tien ja millaisissa tilanteissa sinun on syytä panostaa aggressiivisesti. Kirjan kullanarvoisten vinkkien avulla teet pokeriharrastuksestasi tuottoisan harrastuksen ja ilon aiheen pitkälle tulevaisuuteen.

Muista tämä ohje soveltaessasi kirjaa

Yksi erityishuomio kirjan opetuksista kannattaa tehdä: sinun kannattaa pysyä peleissäsi 2$/4$ panostason alapuolella niin kauan, kunnes olet kehittänyt itsellesi pitävän pelirutiinin (esim. 0.5$/1$ on hyvä taso hakea rutiinia).

Pokerikirjoissa puhutaan aina yllättävän isoilla panostasoilla pelaamisesta mutta, mutta kyse on enemmän tyyliseikasta kuin todellisuudesta. Kirjan ohjeet luettuaan ei siis todellakaan kannata hypätä suoraan 20$/40$ peleihin, vaan pysyä pienemmissä panoksissa kunnes voittaa niissä peleissä (mikä ei kirjan lukemisen ansiosta onneksi kestä kauaa).

Tämä kirja maksaa itsensä takaisin hetkessä

Sisäistettyäsi kirjan opetukset on aivan varmaa, että pystyt pelaamaan Seven Card Studia voitokkaasti netin pienten ja miksei myös hieman isompienkin panosten pokeripeleissä.

On syytä huomata, että tämä kirja on saatavilla toistaiseksi vain englanniksi. Toisaalta kirjan enkku on simppeliä, joten kovin ihmeellisiä englanninkielen taitoja ei lukijalta vaadita.

Voita rahaa nettipokerissa!

Jos sinulla ei ole vielä tätä kirjaa ja haluat oppia Seven Card Stud -taitajaksi, kipaise äkkiä lähimpään hyvin varustettuun kirjakauppaan (tai tilaa vaikka Adlibriksestä) ja osta Seven Card Stud For Advanced Players (21th Century edition).

Jos käytät omaa järkeäsi, yhdistät siihen kirjan opetukset ja itse kerätyn pelikokemuksen, ei suurimmasta osasta netin pokerisivujen stud-pelaajista pitäisi olla kauheasti vastusta.